Country-Action 
Bjarne Hesselbjerggaard  vært på for Country-Action.

- Country-Action ligger vægt på den traditionelle del af musikstilen. Det vil sige masser af steelguitar og fiddle. Cirka. 90% af musikken kommer fra såkaldte "Independent" kunstnere. Det betyder de ikke er på kontrakt med store multinationale selskaber, der bestemmer hvad der skal indspilles, men man bestemmer det hele selv, fortæller Bjarne Hesselbjerggaard om udsendelsen. 

Country-Action er musik fra hele verden i bogstaveligste forstand, og altid på engelsk. Ikke så sjældent sker det, at kunstnerne besøger programmet til interviews. 

Send en e-mail til redaktionen bj-the-dj@adslhome.dk
Se Bjarnes egen website her: http://www.dj.1go.dk 
Tamra Rosanes på besøg hos Bjarne Hesselbjerggaard i Country Action

Crossroads
Mit navn er Tommy. Jeg er vært på radioprogrammet Crossroads.

Jeg er en gammel sur mand på +40, hvis store passion er rock musik. Jeg startede med at lave radio på Station Amager i 2001. I starten hed programmet Rock og Metal (heraf mailadr.) i en naiv tro på at udbrede Heavyrock i Radioen, men jeg måtte erkende, at jeg er for gammel; dødsmetal og growl er ikke mig mere.

Jeg er mere til den gamle heavyrock og til den melodiøse og progressive af slagsen.

Programmet skiftede navn til det meget urinspirende Rock med Tommy og som sådan kørte det egentligt godt i nogle år, bl.a. med besøg i studieet af så forskellige bands som: Gas Giant, Zauce, Lampshade, The Zero Point, My Beloved.

Her fra 2006 syntes jeg at der skulle ske noget, dog startede jeg i vanlig stil, men hen ad vejen kommer der nyheder, koncert info og så videre. 

Pladeønsker modtages på rockogmetal@yahoo.dkStation Amager studiet

The Elvis Story. En udsendelsesrække på 50 afsnit om Elvis Presley  og hans musik. Præsenteret af Hans Johansen, som er tidligere formand for den danske Elvis Fan Klub.
Programmet sendes hver mandag klokken 14,00 - 15,00 med genudsendelse lørdag klokken 14,00 - 15,00.

Musikportrættet

Musikportrættet præsenteres af studievært Robin Cox. En aktuel kunstner besøger Robin i studiet til en snak om musik, karriere fortid og fremtid, som regel med sjove historier, anekdoter og livemusik i studiet.

Programmet sendes mandag kl. 12.00 - 13.00Følg med i Elvis Presley´s historie på Station Amager

Thiemers Nielsen
Thiemer Nielsen har en række udsendelser på Station Amager, hvor musikken er i højsæde og med en god blandet genre.  Thiemer Nielsen, har en mange års erfaring som Disc Jockey og som lokalradiomedarbejder. Han har tidligere arbejdet på Radio Rødovre, Radio Alfa og Radio Rønde. Nu får lytterne i Storkøbenhavn igen lejlighed til at nyde Danmarks nok ældste disc jockey - fra årgang ´52 - i radioen.

- Jeg har været med siden musikken blev opfunden" siger Thiemer Nielsen, der har sans for den hurtige replik. Han kan vende en ellers alvorlig sætning i luften og få den tilføjet en humoristisk indgangsvinkel. Han ser verden gennem sine skæve briller, hvilket også har ført til et mindre forfatterskab i humorens og ironiens verden.

Læs mere om personen Thiemer på hjemmesiden www.oldthiemer.dk
Pladeønsker opfyldes på e-mail: musikhuset@2tykke.dk

Thiemer sender mandag til søndag klokken 15.00 til 16.00


Thiemer Nielsen i æteren på Station Amager 


.Ugen i glimt 

Peter Valenius tager et tilbageblik på ugen der er gået, af store og små begivenheder i verden omkring os, tilsat med masserer af god musik

Programmet sendes hver søndag  med genudsendelse mandag kl. 10.00 til 11.00.


FONA´s Top 20 præsenteres hver fredag klokken 10.00 til 12.00, med genudsendelse den efterfølgende tirsdag klokken 10,00 - 12,00
Hitlisten er baseret på salgstal fra FONA i Amager Centret og præsenteres af studievært Jonas Dahlberg.


Non Stop Møller spiller alt den gode musik fra 60erne 70erne 80erne og 90erne, hver lørdag klokken 12.00 - 14.00. Hvis du vil være med til at præge udsendelsen med et musikønske, modtages dette pr. e-mail til clemens.moeller@stofanet.dk. Programmet tilrettelægger Clemens Møller sørger så for at opfylde dit ønske. Den første time vil primært være med 60´er musik og den anden time vil være mere blandet 70´er, 80´er og 90´er musik.


Reggae Moods startede på Station Amager i april 1999, og har med enkelte afbrydelser, været sendt en gang om ugen siden. Ideen med programmet er at få flere mennesker til at lytte til - og interessere sig for reggaemusikken og dens budskaber. Siden 80'erne er reggae blevet meget forsømt af medierne. Reggae'en har, ligesom så meget andet musik udviklet sig - og moderne reggae er utrolig varieret, med et væld af nye talenter. Man er med andre ord langt fra Bob Marley. Det må heller ikke glemmes, at mange andre kunstnere fra "Marley tiden" er overset her i Danmark.

Mon ikke det bør nævnes, at reggae er meget populært i næsten alle andre europæiske lande - bortset fra Danmark. Det gælder: Sverige, England, Tyskland, Holland, Frankrig og Tjekkiet - for blot at nævne nogle...... 

I Reggae Moods bestræber vi os på at præsentere alle de mange forskellige sider af reggaemusikken, fra de gamle klassikere til den moderne raggae. Vi fortæller også om aktuelle reggaekoncerter og arrangementer, ligesom vi fra tid til anden bringer interviews med aktuelle kunstnere. Vi (programværterne) Gitte & Henning, har interesseret os for reggae siden begyndelsen af 70'erne, og langt det meste af musikken i programmerne stammer fra vores egen pladesamling. 

Reggae Moods kan høres om søndagen kl. 13.00 til 14.00 og genudsendes efterfølgende tirsdag i samme tidsrum. Pressemeddelelser og musikønsker kan sendes til  reggaemoods@get2net.dk  


Peter Valenius med Ugen i glimt


Clemens Møller sammensætter musikken 
hver lørdag kl. 12.00 - 14.00

Henning & Gitte med "Jahmessenjah" Luciano